1 Şubat 2011 Salı

GİRİŞ

           Giriş cümleleri her zaman zordur. Aklında kelimeler uçarken onları yakalayıp bir bütün haline getirmek gerçekten sabır ister. Bu da benim ilk giriş cümlem. İlk blogum. Hep aklımdaydı aslında bi blog açmak, içeriği de az çok belliydi. Ama emin değildim okunur mu, sevilir mi, izlenir mi diye sonra Ayşe Arman'ın " Kimse Okumazsa Ben Okurum" adlı kitabı geldi aklıma. Yıllardır yazarlık yapan birinde bile okunmama endişesi varsa, varsın bende de olsun dedim. Ve şimdi ilk cümlelerimi yazdığım blogumu hayata geçirdim.
            Konu yemek olunca saatlerce konuşabilirim. O kebapçı güzeldi, buranın balıkları bayattı, şuranın makarnası soğuktu vs. Ama söz uçar yazı kalır derler, o zaman ye, iç, gül, yaz yaz ki; nereye gidilir, nerede yenilir, nerenin nesi meşhurdur bilelim dedim kendi kendime. Bol bol yazmak istiyorum, yeni yerler keşfetmek, hayatımın en güzel tatlısını yemek, eti en iyi pişmiş, sosu en güzel, tereyağı en kıvamında iskenderi tatmak istiyorum. Yiyip içip paylaşmak istiyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim ya da "Kimse Okumazsa Ben Okurum.." :):)  

P.S. Bu da blogumun ilk fotoğrafı olsun.
         
      

4 yorum:

  1. birileri okuyor merak etme, yazmaya devam :) her ne kadar yazıya dökme bakımından benzemesek de yemek tutkumuz birebir örtüşüyor...

    YanıtlaSil
  2. Mesaj biraktigin icin tesekkurler. Bu sayede blog'unu kesfetmis oldum. Iyi gezmeler, iyi yazmalar... :)

    YanıtlaSil
  3. Bence ısrarla bu blogu yazmaya devam ederseniz çok iyi olacak. Öncelikle Ankara ağırlıklı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mehmet Bey,

      yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yazmayı o kadar çok istiyorum, yazılacak o kadar çok yer birikti ki elimde. Koşuşturmaca içinde bilgisayarımı açabildiğim zaman gün içinde 10 dakika. Ama en kısa zamanda devam edeceğim. Ankara'da o kadar çok anlatacağım yer var ki az kaldı ama :) takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim. :)

      Sil