2 Şubat 2011 Çarşamba

COOKSHOP GORDION

Gordion Alışveriş Merkezinin içinde yer alan Cookshop'la açılışı yapıyoruz. En üzüldüğüm şey Cookshop'ın hepsi birbirinden lezzetli görünen yemeklerinden yiyememiş olmam, o kadar toktum ki sadece tatlıya yerim vardı. Tatlı deyince hepimizin aklına profiterol, pasta, belki baklava, ekler, sütlaç vs. gelir. Ama Cookshop'ta tatlı deyince akla gelecek ilk şey Magnolia Pudding olur, olmalı, olacak... Zaten kendileride Magnoliayı "Alışkanlıklarınızın ötesinde bir lezzet" olarak tanımlıyorlar. Gerçekten de öyle tüm yediğim tatlılardan farklı ama bir yerlerden de tanıdık, bilindik, bizden. Muzlu, çikolatalı, çilekli-frambuazlı çeşitleri yer alıyor. Benim gibi hangisini deneyeceğinize karar veremezseniz en iyisi karışık söylemek, her tadı içinde barındırıyor. Kesinlikle denemeye değer. Fiyatı 8 TL.
Mognolia Pudding-Alışkanlıklarınızın ötesinde bir lezzet

Tattığım diğer bir tatlı Cognac Vsop. Gerçi tatlı değil dondurma. Bodrum Bitez Dondurmacısı'nın konyaklı çikolatalı dondurmasına hasta olanlar buna da bayılacak. Benim gibi bir an önce yaz gelsin Bodrum'da konyaklı dondurma yiyeyim diyenlerin artık sayıklamasına gerek yok çünkü Cookshop gerçekten beklentileri karşılıyor ve konyak gerçekten dondurmaya çok yakışıyor. Fiyatı 1 top 5 TL, 3 top 12 TL.
Cognac Vsop
Cookshop'ın tatlıları dışında yemeklerinin de güzel olduğuna eminim. Özellikle yan masaya gelen pizzalarda gözüm kalmadı değil.Menüdeki diğer fiyatlar ise şöyle; 
Salatalar 10-24 TL
Pizzalar 14-22 TL
Ana yemekler 13-28 TL
Tatlılar 6-10 TL
P.S. Bir dahaki sefere Romlu Tiramisu denenecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder